Αρχική » 2019 » Αύγουστος

Αρχείο μηνός Αύγουστος 2019

Ιστορικό

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

       Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ ΑΓΙΑΣ συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, για την εισαγωγή τους στις πανεπιστημιακές σχολές της χώρας μας και τους εύχεται καλές σπουδές. Η επιτυχία των  μαθητών μας άγγιξε το 100% και αυτό μας κάνει υπερήφανους και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με μεγαλύτερη διάθεση και αισιοδοξία. Για τους μαθητές που επέλεξαν να μην συμμετάσχουν στις εξετάσεις, σημειώνουμε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν το όχημα που οδηγεί στην επαγγελματική αποκατάσταση μέσω της διεύρυνσης της γνώσης και του πνεύματος. Ας γνωρίζουν όμως ότι θα υπάρξουν και άλλα δρομολόγια προς αυτή την κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της ζωής τους, αρκεί να περιμένουν στο σταθμό και να μην εγκαταλείψουν.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2019

Επιτυχόντες 2019

Επιτυχόντες 2019 με το 10%

 

ΔΙΕΤΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΔΙΕΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (αναστολή)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ ΑΓΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τους μαθητές/τριες της Γ΄τάξης της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2018-2019 καθώς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου οι οποίοι διέθεσαν το ποσό των 1100 (χίλια εκατό ευρώ) για αγορά εποπτικού υλικού. Τα χρήματα κάλυψαν την αγορά δύο επιτοίχιων projectors, ασύρματης τηλεφωνικής συσκευής και τη συντήρηση-επισκευή μικροφωνικής-ηχητικής εγκατάστασης.

Οι μαθητές/τριες συγκέντρωσαν το παραπάνω ποσό από την πώληση ημερολογίων και χορηγίες από τοπικές επχειρήσεις εστίασης, εμπορικά καταστήματα ένδυσης, επιχειρήσεις εμπορίας φρούτων και ψύξης κ.α καθώς και πολίτες της Αγιάς.

Το ΕΠΑΛ Αγιάς θέλοντας να τιμήσει την έμπρακτη στήριξη στην επαγγελματική εκπαίδευση από την τοπική κοινωνία δεσμεύεται να σταθεί με σεβασμό, αντάξιο στις προσδοκίες της και να διαδραματίσει το ρόλο που από την πολιτεία είναι θεσμοθετημένο να παίξει.