Αρχική » 2020 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2020

Πρόγραμμα 1-04-2020

Πρόγραμμα 1-04-2020

Πρόγραμμα 31-03-2020

Πρόγραμμα 31-03-2020

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2020

Δείτε το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΙΘ εδώ.

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους υποψηφίους.

Πρόγραμμα 30-3-2020

Καλημέρα σε όλους/ες

Τη Δευτέρα συνεχίζουμε την εξ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία με την Γ΄τάξη και περιμένουμε το πράσινο φως και για τις άλλες τάξεις. Από την Τρίτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εμπλακούν και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί οι οποίοι είχαν τεχνικά προβλήματα (Σύνδεσης στο διαδίκτυο, εγκατάστασης εφαρμογής webex κλπ)
θα πρέπει να έχουμε υπόψη σύμφωνα και με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ ότι:
-Δεν προχωράμε στην διδακτέα ύλη (Κάνουμε επαναλήψεις.) Εχει παιδαγωγική αξία και ψυχολογική σημασία η επαφή με τους μαθητές.
-Προτείνεται συνδυασμός σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Πολλοί μαθητές δεν έχουν καταφέρει να κάνουν εγγραφή στο eclas Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε ότι ανεβάζετε αρχείο στην ηλεκτρονική τάξη και να το αφήνετε ανοικτό προκειμένου να έχουν πρόσβαση και χωρίς εγγραφή).
καθώς επίσης θα ήθελα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην όλη διαδικασία να μου τα μεταφέρετε προκειμένου να τα διαβιβάζω αρμοδίως για να θεραπεύονται.

Εύχομαι υγεία  σε όλους/ες

ο διευθυντής

Ν. Σταφύλης

Πρόγρ. 30-03-2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

    Ολοι οι μαθητές/τριες θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο ΠΣΔ (Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο παρακάτω σύνδεσμο https://register.sch.gr/students/ προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να βλέπουν το εκπαιδευτικό υλικό που αναρτούν κάθε φορά οι διδάσκοντες καθηγητές (Yπάρχουν επιπλέον σχετικές οδηγίες στο blog σε προγενέστερη ανάρτηση)

εκ της δ/νσεως

Οδηγίες

οδηγίες για την σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΣΔ (πχ.e-class,e-me) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΠΣΔ). ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: ΜΑΘΗΤΕΣ:https://register.sch.gr/students/

1) Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

2) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΕΝΟ. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ: e-class ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ https://www.sch.gr/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΓΟΝΕΩΝ

1ο ΕΠΑΛ Αγιάς

Όσοι μαθητές/τριες δεν λαμβάνουν ενημερώσεις στο email τους από το σχολείο, να αποστείλουν email επικοινωνίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του σχολείου :

mail@1epal-agias.lar.sch.gr

Οδηγίες ΕΟΔΥ

ΕΟΔΥ-Οδηγίες-για-παραμονή-παιδιών-και-εφήβων-στο-σπίτι-_-11-ΜΑΡΤΙΟΥ-2020