Αρχική » 2020 » Ιούλιος

Αρχείο μηνός Ιούλιος 2020

Ημέρα λειτουργίας σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο θα είναι ανοιχτό τον Ιούλιο και Αύγουστο κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ, τις ώρες  8:30 πμ έως 12:30 πμ. Καθημερινά θα είναι ανοιχτό από 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Καλό Καλοκαίρι

Βαθμολογία Πανελλαδικών 2020

Από τα αποτελέσματα της βαθμολογίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων εξάγεται το συμπέρασμα ότι η τρέχουσα σχολική χρονιά ήταν μια καλή εκπαιδευτική χρονιά για το ΕΠΑΛ ΑΓΙΑΣ δεδομένης της βαθμολογίας που πέτυχαν οι υποψήφιοι στο σύνολό τους στα εξεταζόμενα μαθήματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάποιοι μαθητές (ένας παρελθόντων ετών) ξεχώρισαν με την υψηλή βαθμολογία τους δείχνοντας το πείσμα τους και την προσήλωση στο στόχο τους. Τα αποτελέσματα ανταμείβουν τους κόπους και την ανησυχία των ιδίων, των γονέων τους καθώς και των καθηγητών τους. Ταυτόχρονα μας κάνουν όλους υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον της νέας γενιάς.
Συγχαρητήρια από τον Δ/ντη και τους καθηγητές και τους ευχόμαστε την είσοδό τους στη σχολή που επιθυμούν.

Ο δ/ντης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αύριο Παρασκευή 10-07-2020 μετά τις 13:00 μμ θα αναρτηθεί στο σχολείο η βαθμολογία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι υποψήφιοι/ες με τον κωδικό τους μπορούν να λάβουν γνώση.

Εκ της Δ/νσεως

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Β΄ΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι στις 13 και 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ήτοι ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ θα μπορούν να κάνουν εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-eggrafes με κωδικούς TAXISNET οι μαθητές που δεν το έχουν κάνει ήδη.

Εκ της Δ/νσεως

ΑΡΘΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΕΙΓΟΝ_Ενημέρωση για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφών 2020-21

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes, το οποίο προέκυψε κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος, παρακαλείσθε να αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών οι οποίοι/ες είναι ανήλικοι/ες ή στους ίδιους/ες αν είναι ενήλικοι/ες, το κάτωθι κείμενο προς ενημέρωσή τους:

«Λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes, κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος, είναι απαραίτητο να υποβληθούν εκ νέου οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν από την Κυριακή 28-06-20 και ώρα 00:01 έως και την Τρίτη 30-06-20 και ώρα 08:30».

Επιπλέον, δίνεται παράταση των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων  Εγγραφής, Ανανέωσης εγγραφής και Μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. έως και την Παρασκευή  03 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59». 

**************************************************************
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Γενική Γραμματεία Π/θμιας, Δ/θμιας Εκπαίδευσης & Ει?δικής Αγωγής
Γενική Δ/νση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
**************************************************************