Αρχική » 2020 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2020

Νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα από 30/11/20

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2021-22

Αναφορικά με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-22, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι της ειδικής αυτής κατηγορίας, καλούνται να απευθυνθούν σε μία από τις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές, που έχουν συσταθεί σε συγκεκριμένα Δημόσια ή Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, προκειμένου να αποκτήσουν Πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθησης.
Ο χρόνος υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών στα εν λόγω Νοσοκομεία είναι από Πέμπτη 26 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Πρόγραμμα Παρασκευής 27/11/20

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ έτους 2021

Καλούνται οι μαθητές /τριες της τελευταίας τάξης του ΕΠΑΛ Αγιάς να υποβάλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) προς το ΕΠΑΛ Αγιάς στη διεύθυνση 1epal-agias@sch.gr, Αίτηση – Δήλωση (Α-Δ) συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2021, από Τετάρτη 25 Νοεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020,Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε· (περισσότερα…)

Νέο Πρόγραμμα Διαδικτυακών Μαθημάτων

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται στο ΕΠΑΛ Αγιάς. Παρακάτω θα βρείτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων, τον ενημερωμένο κατάλογο διευθύνσεων εικονικών τάξεων, καθώς και το ωράριο πραγματοποίησης των διαδικτυακών μαθημάτων.